skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Go for the big screen

Wilt u opvallen tussen de muffe, niet inspirerende en schreeuwende reclames waar iedereen dagelijks onder wordt bedolven? Wilt u de kijker boeien en ervoor zorgen dat deze nog even blijft zitten voordat deze wegloopt voor een pitstop in het kleinste kamertje? Dan zit u bij ons goed!

Onze strategen, communicatiespecialisten, storytellers en regisseurs verstaan hun vak en doen niets liever dan een excellente commercial maken. Wat uw boodschap ook is, laat ons helpen om deze met de camera, vanuit de beste hoek te belichten.

TV-Commercials by HaarlemAmsterdam

FlyingDutch Veronica Spot

Goeiemode spot

Electric Run

Uw eigen TV-Commercial

Een professionele commercial trekt de aandacht van de wereld om u heen. Deze bereikt de massa, creëert een ‘buzz’ en zorgt ervoor dat uw organisatie online beter wordt gevonden. Een tv-spotje is zeer goed in staat om emotie over te brengen en is het perfecte medium om de doelgroep aan te zetten tot actie. En vergeet niet het effect van de kracht van herhaling.
Wij zeggen: “go for it!”

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top