skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Choose your own path

Video animatie maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd met impact te communiceren. Of het nu gaat om een instructiefilm of een video die het jaarverslag toelicht. Deze techniek maakt het mogelijk om scherpe inhoud te combineren met een originele en pakkende vormgeving.

Onze getalenteerde motion graphic artiesten, 2D-ers, 3D-ers en storytellers gaan graag met u de uitdaging aan om uw boodschap om te zetten in een aantrekkelijke grafische video. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van animatie filmpjes en motion graphic video’s.

Animatie & Motion Graphic technieken

Er is veel mogelijk op het gebied van animatie en motion graphics. Volstaat een 2D video of wilt u juist uw filmpje net dat beetje extra geven met behulp van de derde dimensie? Denk ook aan stijl, detailniveau, muziek, geluidseffecten en een voice-over. Animatiebureau Haarlemamsterdam adviseert u graag over welke techniek het beste past bij uw wensen en doelen.

Virtual Reality
Meer info
Gepersonaliseerde Video
Meer info
Interactieve Video
Meer info

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top