skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

A cheerful play of motion and illusion

Motion graphics, ingezet op het juiste moment, kunnen van uw video, tv-commercial, bumper, leader, tag-on of pre-roll een regelrechte hit maken. Rol het rode futuristische tapijt maar uit voor onze korte animaties die dynamiek brengen en de kijkers regelrecht het beeldscherm in trekken.

Ons getalenteerde team gevuld met designers, directors, illustrators, artdirectors en motion designers maken niets liever dan dit. Graag laten wij onze creatieve geest los op uw vragen en wensen.

Motion Graphics by HaarlemAmsterdam

Matchcenter Live

VT Wonen

CLC LoveCameDown kerstevent

Nascar Teaser

DenHelder Infographics

Film1 – Oktober Highlights

Uw eigen Motion Graphic

De inzet van een of meerdere motion graphics helpt u bij het neerzetten van de juiste sfeer en het genereren van veel dynamiek in korte tijd. De beweging schudt kijkers ‘wakker’ en kan ook goed ingezet worden om herkenbaarheid te creëren. Laat motion graphics voor u werken. Wij adviseren u graag over de kansen en mogelijkheden van dit unieke feature.

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top