skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Get employees on the same page

Intern communiceren met video is een trend. Stelt u zich voor: uw medewerkers krijgen tegelijkertijd een sms met een link. Een klik verder en er wordt een filmpje afgespeeld. De ‘buzz’ komt op gang en collega’s zoeken elkaar op om over de laatste bedrijfsontwikkelingen te praten. Binnen een dag is iedereen op de hoogte! Video is een geweldig medium voor uw interne communicatie.

Onze storytellers en regisseurs hebben veel ervaring met het maken van interne bedrijfsfilmpjes. Wat uw verhaal ook is, wij vertalen het naar beeld!

Interne Communicatie Video’s by HaarlemAmsterdam

Heineken Green Room HeiPORT

Mixe – the next women

CB ORV

Uw eigen Interne Communicatievideo

Video heeft snelheid. In een mum van tijd zijn uw medewerkers geïnformeerd en galmt het op de wandelgangen van het nieuwe gespreksonderwerp. Of het nu gaat over de nieuwe bedrijfsstrategie of een instructie over het CRM-systeem (e-learning video), alles is in film te vangen. En vergeet niet, beeld en geluid worden veel meer gewaardeerd dan een gortdroog mailtje of een informatiebulletin.

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top